Cursusleidster


Even voorstellen

Mijn naam is Ariëtte Hoogerdijk en ik ben het gezicht achter Zwanger Zeeland. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige meisjes. 

Sinds 2016 geef ik zwangerschapscursussen omdat ik weet hoe ingrijpend een zwangerschap en bevalling kan zijn en hoe belangrijk het is om je daarop voor te bereiden. Door de cursussen te geven hoop ik jullie te ondersteunen waar het nodig is en handvaten te geven om de bevalling vol vertrouwen in te gaan.

Bij de cursussen probeer ik altijd een leuke en open sfeer te creëren waardoor jullie straks met veel plezier elke week naar de cursus toe gaan.

Sinds 2019 biedt ik ook de cursus Babymassage aan. Zodra je kindje geboren is, veranderd er veel. Het is dan fijn als je weet hoe je een rustmoment samen kan creëren door middel van een massage om elkaar te leren kennen. Ook als je kindje lichamelijke klachten heeft, bijvoorbeeld buikkrampjes, overstrekken of een voorkeurshouding, is het fijn om te weten wat je als ouder kan doen om je kindje te helpen. 

Als je na het lezen van de informatie op de website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op via het aanmeldingsformulier zwangerschapscursussen, aanmeldingsformulier Babymassage of via het telefoonnummer: 06-39080382.

Ik hoop jullie snel te zien!

Diploma’s
Ariëtte Hoogerdijk van Zwanger Zeeland heeft de volgende diploma’s:

• Doktersassistente                                 2009-2014
• Cursusleidster Samen Bevallen         2016
• Docent Babymassage                           2018
• Kraamtijd special babymassage        2019

Ariëtte Hoogerdijk van Zwanger Zeeland is aangesloten bij:
• De vereniging Samen Bevallen
Babymassage Nederland en staat vermeld in het RGDB ‘Register Gecertificeerde Docent Babymassage’

www.zwangerzeeland.nl