Gerust Bevallen

 

Cursus Gerust Bevallen
Een cursus Gerust Bevallen neemt veel onzekerheden en vragen weg en bereidt je voor op de bevalling. Van te voren weet je niet hoe je bevalling gaat lopen, maar als je goed voorbereid de bevalling in gaat, is de kans groot dat je met een goed gevoel terug kunt kijken op de bevalling. Een kindje op de wereld zetten is niet zomaar iets en wordt vaak omschreven als een levensveranderende gebeurtenis. Je hierop voorbereiden is dan ook geen overbodige luxe. Als je positief op je bevalling terug kan kijken, helpt dat ook mee aan het versterken van de band tussen ouders en kind.

Waarom een groepscursus Gerust Bevallen
Tijdens de groepscursus Gerust Bevallen leer je in 4 avonden alle in en outs over de bevalling. Je krijgt informatie over wat de bevalling inhoud en wat je kan verwachten. Ook leer je verschillende ademhalingstechnieken en houdingen. Het is een praktische cursus waarin je handvaten krijgt om in de praktijk te gebruiken. Doordat de cursus in groepsverband wordt gegeven kom je met andere zwangere dames in contact die in dezelfde zwangerschapsfase zitten. De cursussen zijn hierdoor gezellig en leerzaam en worden vaak als een avondje uit gezien!

Waar wordt de cursus Gerust Bevallen gegeven?
De cursus Gerust Bevallen wordt gegeven bij de cursusleidster thuis aan de rand van Axel. Axel is centraal gelegen tussen Terneuzen en Hulst. Het is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Schermafbeelding 2016-07-14 om 09.41.25

Aanmelden voor de cursus kan via het aanmeldformulier.

www.zwangerzeeland.nl